6ª Edició Pallejazz 2013

Moltes gràcies a tos i totes qui vau fer possible la darrera edició del Pallejazz el passat 6 de Juliol de 2013.

Cartell Pallejazz 2013Una Vegada mes vam poder gaudir del festival a un espai ques ens agrada molt: El Parc de laMolinada. Com ja us tenim acostumats vam vestir l’espai per a que tot estigués del vostre gust.

IMG_1450Gràcies a la Pepi, a la Isa, la Marga i en Magi pel muntatje!

Puntuals a les 23h vam arrencar motors. En Sergio Arrospide i la Vanessa Castro es van encarregar de presentar i conduïr l’acte, amb algún gag pel mig!

Vanessa Castro i Sergio Arrospide al Festival Pallejazz 2013

Miguel Fernández amb el seu Quartet es va encarregar d’encestar l’escenari amb la primera actuació. Temes propis impecables amb pincetllades de free-jazz a mà d’una banda d’excepció: Marco Mezquida al piano, Ramón Prats a la batería i Masa Kamaguchi al contrabaix.

Miguel FernándezMiguel Fernández QuartetI seguidament la tormenta energética de Funk / Soul de la mà de la banda ‘The Slingshots’: Aldo Munari – batería, Paquito “Mystic Man” – bajo, George “Hurricane” – guitarra, Aleix “Sinteman” – teclados, Sergi Franch – saxo tenor y barítono, Marc Mena – trompeta, Roger “Fullosoul” – voz.

Roger 'The Slingshots'Sergi Franch 'The Slingshots'The Slingshots al Pallejazz 2013Jordi Rodríguez 'The Slingshots'I per suposat no podía faltar l’habitual e indispensable en aquestes darreres edicions: Dj Celo, que en aquesta ocasió… Dj Cial!

Dj CialMoltíssimes gràcies a tots i totes per aquesta edició sense precedents!

Share