7ª Edició Pallejazz 2014

Cartell Pallejazz 2014

El passat dissabte 5 de Juliol del 2014 vam celebrar el que ja és la setena edició del Pallejazz!!!

Infinites gràcies a tots i totes qui vàreu fer possible aquesta edició que fa que el festival es vagi sublimant com el bon vi!

Us fem cinc cèntims del que va donar de si, tant si vau vindre i voleu recordar bons moments com si us ho vau perdre i teniu curiositat : )

Vanessa Castro al Pallejazz 2014

Com ja ve sent habitual, vam tornar a comptar amb la Vanessa Castro encarregada de conduïr l’acte. Molt ben documentada ens va posar en situació abans de cada actuació.

Els encarrgats de trancar el gel aquest any van ser ‘Guadiana’s Trio’ que van seduïr a la audiència amb un recull de temes magnífics entre composicions desde Stanley Clarke a Chick Corea.
Sergi Fernández al Pallejazz 2014

    Sergi Fernández a la BateríaFrancesc Carpio al Pallejazz 2014

 

 Francesc Carpio al BaixAlex Mulero al Pallejazz 2014 Alex Mulero a la Guitarra

Guadiana's Trio al Pallejazz 2014

Tot seguit vam poder gaudir de la singular veu de la carismàtica Violetta Curry, que va vindre molt ben acompañada amb en Jaume Vilaseca al Piano, en Ramón Díaz a la Batería i en Dick Them al Contrabaix.Violetta Curry, actuació Pallejazz 2014Violetta Curry al Pallejazz 2014Violetta Curry al Pallejazz 2014Violetta Curry al Pallejazz

I per acabar, la canya de Gnaposs Groove!!!
Ens van enlluernar amb la potència desbocada del seu show, absolutament increíble!

Gnaposs Groove al Pallejazz 2014Gnaposs Groove al Pallejazz 2014Gnaposs a la Guitarra

Arecio Smith al Pallejazz 2014Arecio Smith als teclats

Jordi Franco “Franky” al Pallejazz 2014Jordi Franco “Franky” al Baix

Pere Foved al Pallejazz 2014Pere Foved a la Batería

Per cert… Recordeu aquest Momentàs!!!?

Gnaposs sobre les taules del Pallejazz 2014Si, si, el senyor Gnaposs armat amb la seva guitarra inhalàmbrica es va passejar entre el públic! Un autèntic miracle que la taula continués dreta després d’això ; )

Esmentar la omnipresent tasca de Dj Celo, un altra peça clau del festival. Un any més es va ocupar que cap instant quedés en silenci, a mes d’oferir-nos una sessió amb gran riquesa estilística entre jazz, el hip-hop, el funk i la música electrónica de 22h a 23h.

Moltes gràcies a tots i totes per fer d’aquesta cita una nit tan màgica!

Share